Ella Adriaanse Advocatuur is een advocatenkantoor dat zich toelegt op het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht in brede zin. Het kantoor biedt juridische ondersteuning aan kleine en middelgrote ondernemingen en aan particulieren.

Ella Adriaanse (1961) studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. In 1986 werd zij beëdigd als advocaat. Tot 2003 was zij werkzaam bij Stibbe, vanaf 1993 als lid van de maatschap. In 2003 was zij één van de oprichters van het kantoor Adriaanse De Meijer. In 2012 heeft Ella haar praktijk verder verzelfstandigd.

Ella is een all-round advocaat. Zij adviseert, onderhandelt en procedeert.

In de jaren ‘90 kreeg Ella bekendheid als advocaat van een aantal bekende Nederlandse voetballers. Daarnaast is zij, al jaren, de “huisadvocaat” van een aantal Nederlandse ondernemingen.

Ella stelt de cliënt centraal. Zij behandelt de zaken die haar worden toevertrouwd zelf. Dat maakt dat zij een hechte en persoonlijke band heeft met haar cliënten en zich goed kan inleven in hun werkwijze, denktrant en onderneming.

Meer dan 25 jaar ervaring in de commerciële advocatuur staat garant voor hoogwaardige juridische dienstverlening. Ella’s aanpak is pragmatisch en praktisch, gericht op het bereiken van een oplossing.

Ella is voorzitter van de jury voor de scriptieprijs van de Vereniging voor Sport en Recht. Sinds 2007 is zij lid van het bestuur van de Stichting Administratiekantoor Aandelen VCK Holding B.V. in Amsterdam. Sinds 2013 maakt zij als A arbiter deel uit van de Arbitragecommissie van de KNVB. Haar vrije tijd besteedt Ella aan de paardensport. Zij is actief dressuuramazone en is gekwalificeerd dressuurjury bij de KNHS.

shapeimage_1